Syarat nak jadi pengedar Maajun Anggun Bistari (MAB)

Selamat Berpuasa semua.. wah..wah..wah.. walaupun isu poslaju buka parcel belum selesai..
ramai juga yang masih whatsapp akak tanya macam mana nak join team dealer MAB akak??
meh nak listkan syarat basic dealer MAB.. syarat ni bukan saja nak reka-reka.. semua syarat ni penting untuk anda kekal dan berjaya dengan MAB hingga berjaya genggam 4angka sebulan.. malahan ada yang dapat lebih tau!!!

Syarat BASIC nak jadi Dealer MAB

Sedang/telah  amalkan MAB.

Kenapa kena amalkan MAB baru boleh jadi dealer??? sebab dengan ada pengalaman sendiri baru kita ada rasa seronok nak share apa yang kita rasa dengan orang lain. dan mudah juga untuk kita ceritakan tindakbalas rawatan awal-awal ambik MAB.

Serius dan benar-benar komited nak belajar berniaga

Harap-harap sekali dah jadi dealer biarlah istiqomah.. baru nampak hasilnya.. lagi lama jadi dealer lagi banyak pelanggan… dan lagi banyak la income 

Ikhlas mempromosi MAB dan berkongsi kebaikan MAB dengan wanita lain

tak kemana tau kalau berniaga tapi tak ikhlas ni.. apa yang kita jual ‘tak sampai’di hati dan kekal dengan kita. Jual semata-mata nak untung!!
akak  selalu jumpa pengamal MAB complain.. beli dengan sorang ni.. (bukan dealer under network AJNMAJU la) jual MAB tapi bila nak tanya pasal MAB tak nak layan..
last-last pengamal ni makan tak ikut aturan… sudahnya MAB juga dipersalahkan.

Rajin bertanya / jangan pandai-pandai bagi info yang tak pasti

Sebagai dealer anda WAJIB ada info yang betul dan pasti untuk bantu pengamal MAB terutama pengamal yang baru nak start MAB. Penting untuk jadi dealer yang mahu mendengar pendapat dealer lama yang lebih berpengalaman.

Belian secara tunai dalam RINGGIT MALAYSIA SAHAJA

Jadi dealer dengan berani keluarkan modal tak kisah walaupun sikit dulu.. semua pembelian yang berbayar sahaja baru diproses!

APA BESTNYA SERTAI KAMI??

 

Setiap pengedar kami akan:-

Diberi panduan menjual MAB secara BERKESAN 

  Di masukkan dalam group Whatsapp istimewa yang banyak berkongsi pengalaman dan tips memasarkan MAB sehingga menjana 4 angka sebulan  

Nama akan di masukkan ke dalam list pengedar bersama DEALER dan MASTER DEALER  dalam Network kami

   Peluang meraih ganjaran istimewa setiap bulan dan tahunan atas kesungguhan usaha memasarkan MAB

   Ikatan ukhwah yang rapat dan mesra sesama DEALER.

 

 

HARGA MAAJUN ANGGUN BISTARI ( MAB )

1-9btl = RM21 sebotol

10btl ke atas= rm20 sebotol

untuk menjadi DEALER..Minima belian 20btl (dengan memenuhi beberapa syarat- whatsapp utk syarat detail) anda akan dapat keistimewaan harga khas mengikut kuantiti..

 Dan setelah menjadi DEALER Network kami.. Jika prestasi jualan memberansangkan anda ada peluang untuk di lantik menjadi MASTER DEALER NETWORK AJNMAJU

 

Macam mana nak borong MAB.. Macam mana nak jadi DEALER MAAJUN ANGGUN BISTARI ni?

BELI IKUT KEMAMPUAN ANDA!

20BTL? 30BTL? 50BTL?

YANG PENTING MULAKAN SEKARANG!!

KALAU TAK MULAKAN SEKARANG LAMBAT LAGI LA ANDA NAK JADI KAYA DAN BERJAYA DENGAN MAAJUN ANGGUN BISTARI. KAN??

peluang sememangnya banyak

REBUT PELUANG INI SEKARANG!!!

 

BAGAIMANA NAK ORDER MAAJUN ANGGUN BISTARI ?

Hubungi kami..

JULIAJAMIL

0124432152

juliajamil79@yahoo.com

atau terus beli Online dengan mata ganjaran istimewa di sini

logo-khalila

Hubungi kami.. www.wasap.my/60124432152 ajnmajuent@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saya Suka web juliajamil.com

Please wait...

Ikuti kami melalui e-mail

Jadi yang pertama mengetahui entri-entri terbaru juliajamil.com? masukkan nama dan alamat e-mail anda