ALOEVERA – MANFAAT SEMUA DALAM SATU!

Kenapa kami pilih ALOEVERA dalam kebanyakan item kami..

Banyak sangat manfaat lidah buaya ni. Bukan sahaja untuk wajah malah manfaat lidah buaya seluruh tubuh anda mulai dari kepala sampai kaki.

Lidah buaya adalah tanaman yang memiliki banyak manfaat untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit wajah anda kerana mengandungi begitu banyak nutrisi.

Gel Lidah buaya secara semulajadinya memiliki kandungan dua hormon yang disebut Auksin dan Gibberellin, dimana kedua hormon tersebut mampu membantu MENGATASI MASALAH JERAWAT kerana memiliki sifat anti-inflamasi.

Sifat ini juga bermanfaat dalam mengurangi peradangan dan rasa sakit pada kulit.
Selain itu Giberelin di dalam lidah buaya juga bertindak sebagai hormon pertumbuhan. Ini bukan hanya bekerja dengan MENINGKATKAN PERTUMBUHAN SEL KULIT BARU saja, tetapi juga merangsang kulit untuk MEMPERCEPATKAN PROSES PENYEMBUHAN sehingga akan mengurangi kemungkinan munculnya jaringan parut pada jerawat.

Lidah buaya sangat bermanfaat untuk kecantikan kulit wajah kerana mengandungi SUMBER ANTI OKSIDA YANG PENTING, termasuk beta karoten, vitamin C dan E yang berguna MENINGKATKAN KEKENYALAN SEMULAJADI KUKIT sekaligus menjaganya dari terhidrasi.

Dengan ini penggunaan lidah buaya secara rutin sebagai penjagaan kulit wajah dapat membantu anda menghilangkan kerutan yang menjadi tanda-tanda umum penuaan. ALOEVERA SEBAGAI AGEN ANTI PENUAAN !!

Lidah buaya memiliki sifat PELEMBAP yang sangat baik, sehingga gel tanaman ini benar-benar bermanfaat untuk MENGATASI KULIT KERING. Pelembab semulajadi dari lidah buaya akan membuat kulit anda menjadi lebih kenyal dan terhidrasi dengan tanpa menimbulkan kesan samping, hal ini tentunya sangat berbeza jika anda menggunakan produk kecantikan kimia.

Ketika gel ALOEVERA disapukan pada kulit wajah, gel lidah buaya akan melepaskan enzim semulajadi dan vitamin penting ke kulit wajah untuk menghasilkan efek pelembab yang menyebabkan pengembalian keseimbangan pH.

Tidak hanya itu, manfaat lidah buaya untuk kecantikan kulit yang lain adalah membekalkan oksigen ke kulit, sehingga akan memperkuat jaringan kulit dan mempertahankan kesihatan kulit wajah anda.

ALOEVERA memberi sensasi dingin sekaligus sifat lembapannya MAMPU BERTINDAK SEBAGAI LOSYEN MENYEMBUH LUKA RINGAN PADA WAJAH.
Beberapa luka ringan seperti terkena pisau cukur dapat diatasi dengan manfaat lidah buaya ini. Lidah buaya dapat digunakan sebagai lotion untuk menyembuhkan luka ringan seperti luka setelah mencukur atau gigitan serangga. Rasa dingin yang dihasilkan oleh lidah buaya akan memberikan sensasi dingin yang menyegarkan kulit anda.

Merawat bibir yang pecah dengan ALOEVERA? . ye betul!! Cuba anda amalkan..

~~
SEMUA MANFAAT ALOEVERA yang akak sampaikan ni boleh anda perolehi hanya dengan setitik #MiracleSerumByKhalila

www.wasap.my/60124432152/Serum+Khalila+Untuk+wajah

Hubungi kami.. www.wasap.my/60124432152 ajnmajuent@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saya Suka web juliajamil.com

Please wait...

Ikuti kami melalui e-mail

Jadi yang pertama mengetahui entri-entri terbaru juliajamil.com? masukkan nama dan alamat e-mail anda