Bagaimana Maajun Anggun Bistari ( MAB ) bertindak sebagai pengganti pil perancang moden??

image

Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning……..

1) Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu invironment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) dimana pada suhu ini ianya akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnt adalah zero pada suhu ini.

2) Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi benih(ovum) yg dihasilkan cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.

3) Jadi relate dgn maklumat diatas sebabt u lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan direduce melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin)…. so pregnt lah tu. Coz inilah MAB ni kena makan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregntlah bagi org yg makan main2/lupa/tak ada displin.

4) So satu biji itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj.So… itulah konsep family planning yg mudah utk difahami. Tidak ada chemical dlm membuat protek just ramuan rempah2 n herba tertentu sudah memadai.

*PERINGATAN..
PADA YANG AWAL-AWAL AMBIL MAB TU.
PASTIKAN MAB DAH BETUL-BETUL TERATURKAN PERIOD ANDA (BERMAKNA PERIOD DATANG MASA REST 6HARI TU)
SEBELUM ANDA BETUL-BETUL YAKIN SEBAGAI FUNGSI SEBAGAI PERANCANG KELUARGA.

SILA RUJUK PENGEDAR MAB YANG SAH SAHAJA

BAGAIMANA NAK DAPATKAN BEKALAN MAAJUN ANGGUN BISTARI ( MAB )

 

Hubungi kami..
JULIAJAMIL

0124432152

juliajamil79@yahoo.com

atau terus beli Online dengan mata ganjaran istimewa di sini

logo-khalila

 

Hubungi kami.. www.wasap.my/60124432152 ajnmajuent@yahoo.com

1 comment

  1. Pingback: KENAPA MAB TAK BOLEH CAMPUR DENGAN HERBA LAIN | Julia Jamil .Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saya Suka web juliajamil.com

Please wait...

Ikuti kami melalui e-mail

Jadi yang pertama mengetahui entri-entri terbaru juliajamil.com? masukkan nama dan alamat e-mail anda