Istimewanya ESP Shaklee!

Kenapa ESP ni istimewa??

1. Mengandungi Hormon yg Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – NON GMO SOY dan diproses pada suhu rendah. kacang soya adalah tumbuhan yang kaya dgn isoflavon. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol, mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
 2. Mengandungi 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.
Bantu kekalkan keremajaan kulit. Macam mana ya?? Asid Amino dalam ESP membantu membina sel otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein badan, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan ESP Shaklee yang berterusan adalah kunci untuk mengekalkan keremajaan kulit.
 3. RENDAH GLISEMIK – mengandungi kandungan Indeks Glisemik yang rendah ( Sesuai untuk pesakit Diabetes)
4. Membantu Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki – genistein dalam kacang soya telah dibuktikan berupaya untuk menghalang pertumbuhan kanser dan mencegah sel kanser tersebut daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia bermutasi menjadi sel-sel kanser. Oleh itu, fungsi prostat & keupayaan seksual lelaki terpelihara
5.Mencantikkan & menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut
6.Memulihkan Pigmentasi – ESP Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.
7. Memberi tenaga segera dan mehasilkan rasa kenyang yang berpanjangan – ESP Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun. oleh itu, ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.
8. Membantu menguatkan Memori kesan daripada pemulihan sel badan dengan protein yg cukup.

Itulah faedah2 ESP Shaklee, protein bermutu tinggi yang pastinya berbeza dari soya-soya yang kita boleh temui di tempat lain. dan HALAL!! Sayangi diri kita, ambillah ESP Shaklee ya!

10980727_10206001317337934_7303622201269253163_n

 

Hubungi kami.. www.wasap.my/60124432152 ajnmajuent@yahoo.com

3 comments

  1. Pingback: Morning Sickness di awal kehamilan | Julia Jamil .Com

  2. Pingback: SARAPAN TERBAIK DENGAN ESP SHAKLEE | Julia Jamil .Com

  3. Pingback: Atasi simptom Morning Sickness | Julia Jamil .Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saya Suka web juliajamil.com

Please wait...

Ikuti kami melalui e-mail

Jadi yang pertama mengetahui entri-entri terbaru juliajamil.com? masukkan nama dan alamat e-mail anda