Cinch Energy Tea Mix Shaklee | Best Sugar Free Tea

Assalamualaikum sahabat-sahabat semua..

Bulan lepas stok Cinch Energy Tea Mix ni habis di seluruh Cawangan Shaklee di Malaysia. Kepada penggemar Cinch Energy Tea Mix mestinya tercari pengedar yang ada stok extra kan??  Pada yang kehabisan stok pastinya hari anda lesu tanpa Cinch Energy Tea Mix kan? Saya sendiri tak ada masalah sebab memang sentiasa ada stok untuk diri sendiri kat rumah. Tapi Alhamdulillah kini stok teh ‘sempoi’ ni dah ada balik dalam pasaran.  tentunya ramai yang dah kembali cergas sepanjang hari je kan.

Ok.. hari ni saya nak sharekan kenapa bestnya Cinch Energy Tea Mix ni.

Cinch Energy Tea Mix bukan sekadar air teh yang sedap tetapi adalah produk yang terbaik untukmenaikkan metabolisme badan anda, ia bukan sahaja utk meningkatkan metabolisme malah utk menggalakkan tenaga secara semulajadi dan memberi tenaga sepanjang hari (energy booster).

Jom kita check apa kandungan hebat Cinch Energy Tea Mix

wpid-wp-1423097537755.jpeg

Fungsi ekstrak yang ada dalam Cinch Energy Tea

1) Matcha Green Tea

  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x

2) Taurina

  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3) White Tea

  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

4) Rooibos Red Tea

  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat

5) Red Tea

  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol –
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak

Siapa perlukan Cinch Energy Tea Mix ?

Cinch Energy Tea Mix ini sangat digalakkan diambil oleh orang sedang berdiet kerana Cinch Energy Tea Mix ini dapat membekalkan tenaga tambahan dengan segera.

Bagaimana nak bancuh Cinch Energy Tea Mix ?

cinch tea

 

mudah je cara bancuh Cinch Energy Tea Mix ..

Bancuh 1 sachet dengan 1 cawan air.  Boleh di minum panas atau sejuk!.  Lagi best perah limau..

perghhh.. teh o ais limau! (tiba-tiba dok terbayang teh o ais limau yang menyegarkan!)

teh o ais limau

 

 

Ada pelanggan tanya saya..

Kak Julia, boleh tak saya bancuh Cinch Energy Tea Mix dengan gula??

Tak bagus ambil gula berlebihan dalam minuman. Apa kata jika tak suka teh tanpa gula ni, gantikan gula dengan madu asli. Dapat extra kebaikan daripada madu tu.. – juliajamil.com

Testimoni Cinch Energy Tea Mix ?

testimoni cinch tea

Anda nak mencuba???

10980727_10206001317337934_7303622201269253163_n

Pengedar Shaklee Kedah

0124432152

Puan Julia Binti Jamil

juliajamil79@yahoo.com

COD Seluruh Sungai Petani, Kuala Ketil, Guar Chempedak, Yan
*Poslaju Percuma Seluruh Malaysia 

Hubungi kami.. www.wasap.my/60124432152 ajnmajuent@yahoo.com

4 comments

  1. Pingback: Hirupan ‘AJAIB’ Secawan Teh | Julia Jamil .Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

saya Suka web juliajamil.com

Please wait...

Ikuti kami melalui e-mail

Jadi yang pertama mengetahui entri-entri terbaru juliajamil.com? masukkan nama dan alamat e-mail anda